Szeretnéd, ha több embernek tudnád megmutatni a jóga csodáját?
Szeretnéd felépíteni a saját énmárkádat jógaoktatóként?
Szeretnél profin kommunikálni, valós üzenetet közvetíteni a gyakorlók és leendő gyakorlók felé, nem pedig az online zajt növelni az n+1. nézd milyen ügyesen állok kézen, gyere te is jógázni poszttal? Szeretnéd jógikusan mégis hatékonyan használni a kommunikációs eszközöket?
Akkor itt a helyed.

Az eredeti végzettségem kommunikáció (pr, marketing szakirány). Éveken át dolgoztam szabadúszó kommunikációs tanácsadóként sok jó ügyet és vállalkozót segítve az útján egyéni és csoportos tanácsadással.
Tavaly nyitottam meg a jógastúdiómat, ami az első hónaptól kezdve eltartotta magát. Miért? Az egyik nyitja a kommunikáció.

Ezen a workshopon segítek elindulni az úton, meghatározni saját magadat, mint oktatót, a célcsoportodat, az üzenetet, az eszközöket. Mindezt nem csak az elméletben, hanem a gyakorlatban!
Nagy szeretettel várlak!

Időpont: 2019.02.28. csütörtök, 17.00-20.30
Részvételi díj: 12.000.- Forint
Min létszám: 6 fő, maximum 10 fő
Jelentkezés: panni@njoylife.hu - küldd el a számlázási nevet és címet, amire küldhetek díjbekérőt, aminek kifizetésével véglegesíted az jelentkezésedet.

Rólam bővebben:
www.njoylife.hu - stúdió :)
www.bakonyipanni.com - személyes, oktatói profil

Visszajelzések:

"Kifejezetten megérte, köszönöm.
Eszméletlen pörgős volt az egész, miközben nagyon jól tudtam követni. Új perspektívám lett, mivel konkrét, "kézzel fogható" és rendszerezett útmutatót kaptam. Ráadásul többszörösen hiteleset: Jógaoktatói tapasztalat és marketing illetve kommunikációs tanácsadó tapasztalat volt az,amit megosztottál. Ez zseniális kombó."

"Még egyszer köszi az együttgondolkodást, a sok használható ötletet, én szívesen folytatnám, ha lenne vol. 2."

"Kaptam merszet és irányt.
Sok segítséget , hogy milyen irányból közelítsek magamhoz és az oktatói marketingemhez. Az különösen jó megerősítés volt, hogy nem számít ki mit gondol vagy ki hogyan és milyennek mutatja magát, azt kell megtalálni aki én vagyok és akiknek én kellek."

"Nagyon sok gondolat elindult bennem, azt hiszem kezdem tisztán látni azokat a dolgokat, amiket el kell engedni ahhoz, hogy a saját egyedi ötletem megvalósításába végre úgy rendesen belevágjak. Jók voltak azok az egy mondatok, amik olyan baromi egyszerűnek tűnnek, és mintha evidenciákat mondanánk, de mégis időnként emlékeztetni kell magunkat rá. És valóban sokkal fontosabb az önismeret(i munka), mint amekkora jelentőséget tulajdonítottam neki."