Back to All Events

Belső tágasság elvonulás


Ha szeretnél elköteleződni a jógagyakorlásod mellett, és ha a nyarat egy annyira energetizáló eseménnyel zárnád, ami egészen következő tavaszig (vagy a köv. elvonulásig :DD) kitart, akkor gyere táborozz velünk. Kialakítjuk a saját gyakorlásod, hogy otthon is bármikor a matracodra állhass.
Fókuszban az energia és a jóga által megtalálható belső tágasság. Az esemény beszélgetés részénél láthatod erről a videót is.

Napi 2 jóga (reggel és este) napközben szabad program közösen, vagy a csapattól függetlenül (Balaton, kirándulás, helyben chill, medencézés) valamint napi 1 választható jógás/mozgós workshop.

Helyszín: Radhe meditációs központ, Somogyvámos
Időpont: augusztus 28-31.
Ár: 45.000.- Forint
(20.000.- Forint május 28-ig, 25.000.- Forint pedig július 31-ig) Fizethetsz kp-vel a stúdióban, vagy utalással és kártyás fizetéssel online is. 
Az ár tartalmazza: 3 éjszaka szállás, jógaórák, napi 2 étkezést (1. nap vacsora, 2.-3. nap reggeli, vacsora, 4. nap reggeli)
Utazás: egyénileg (telekocsikat próbálunk majd összeszervezni)
Max létszám: 17 fő
Jelentkezés: panni@njoylife.hu vagy FB üzenetben. Írd meg, hogy jönnél, és a számlázási adataidat (név, cím) és hogy hogy fizetnél.

Az a tapasztalatom, hogy egy ilyen intenzív, mégis pihentető elvonulás alapjaiban változtatja meg a jógagyakorlásodat. Egyszerűen csak azért, mert itt csak magadra és a jógára fókuszálsz, a mindennapi rohanás kimarad, és el tudsz mélyülni. És ezt a mélyülést utána a hétköznapi matracra állásaidban is meg tudod őrizni majd.

Bármi kérdés van, keress bátran!
Várlak szeretettel:
Bakonyi Panni

Earlier Event: July 4
Csakra flow órák az njoyban
Later Event: September 1
Mentorprogram 2018. ősz