Énmárkaépítés, marketing jógaoktatóknak
Dec
6
5:00 PM17:00

Énmárkaépítés, marketing jógaoktatóknak

Szeretnéd, ha az új évben több embernek tudnád megmutatni a jóga csodáját?
Szeretnéd felépíteni a saját énmárkádat jógaoktatóként?
Szeretnél profin kommunikálni, valós üzenetet közvetíteni a gyakorlók és leendő gyakorlók felé, nem pedig az online zajt növelni az n+1. nézd milyen ügyesen állok kézen, gyere te is jógázni poszttal? Szeretnéd jógikusan mégis hatékonyan használni a kommunikációs eszközöket?
Akkor itt a helyed.

View Event →
Események hamarosan
Sep
1
to Oct 31

Események hamarosan

A következő workshopokat szoktam rendszeresen tartani. Ha valamelyik érdekel, írj mailt és felírlak a várólistára. Ha a saját stúdiódba szeretnéd rendelni valamelyiket, szintén. panni@njoylife.hu

  • jógamerülés

  • női jógadélelőtt mala fűzéssel

  • fascia jóga

  • légzés művészete

  • jóga alapjai férfiaknak

  • csakra tanfolyam

View Event →
Mentorprogram 2018. ősz
Sep
1
to Oct 28

Mentorprogram 2018. ősz

A program alatt bombabiztos alapokat kapsz a jógatanításhoz, elmélyítheted a saját gyakorlásodat. A mentorprogram fókusza a gyakorlati tudáson és a tanításmódszertanon lesz, valamint egy olyan eszköztár kialakításán, mellyel folyamatosan megújulni képes, inspiráló, saját hanggal rendelkező oktatóvá válhatsz. Segítünk felébreszteni a kreativitásodat, megfogalmazni önmagadat oktatóként, hogy inspirálhass másokat.

View Event →
Belső tágasság elvonulás
Aug
27
to Aug 30

Belső tágasság elvonulás

Az a tapasztalatom, hogy egy ilyen intenzív, mégis pihentető elvonulás alapjaiban változtatja meg a jógagyakorlásodat. Egyszerűen csak azért, mert itt csak magadra és a jógára fókuszálsz, a mindennapi rohanás kimarad, és el tudsz mélyülni. És ezt a mélyülést utána a hétköznapi matracra állásaidban is meg tudod őrizni majd. Kialakítjuk a saját gyakorlásod, hogy otthon is bármikor a matracodra állhass.

View Event →
Csakra flow órák az njoyban
Jul
4
to Jul 25

Csakra flow órák az njoyban

Csakrák érthetően, flow jógába foglalva.
Sokan beszélnek a csakrákról, kevesen értik miről van szó. Ez a 7 alkalmas tanfolyam megismertet a csakrarendszer alapjaival, emberi, érthető, 21. századi agyunknak is felfogható módon. Megmutatom, hogyan tudsz dolgozni a csakrákkal, és az miért jó neked. 
Ez a hét óra alapvetően személyiségfejlesztésről fog szólni. Rámutat arra, hogy hol van lépésre, fejlődésre szükséged, és eszközt is kapsz a kezedbe, hogy meg tudd lépni amiket kell. Izgalmas utazás lesz :)

View Event →